Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde görev sırasında kalp krizi geçiren polis memuru Emre Filikci (30), hayatını kaybetti. Filikci'nin ani ölümü, ailesi, yakınları ve emniyet teşkilatı mensupları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Emre Filikci Öldü Mü Neden Öldü Kimdir Kaç Yaşında Ne Zaman Vefat Etti?

Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Emre Filikci, 12 Haziran 2024 tarihinde görev başındayken kalp krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleye rağmen Filikci'yi kurtarmak mümkün olmadı.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu? Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu?

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Emre Filikci'nin Ailesine Başsağlığı Diledi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Filikci'nin vefatını duyurdu ve ailesine, yakınlarına ve millete başsağlığı diledi. Bildirici'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru Emre Filikci (30), 12 Haziran 2024 tarihinde görev başındayken kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Allah'tan rahmet diler, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Emre Filikci Yarın Konya'da Defnedilecek

Evli olan Emre Filikci'nin cenazesi, yarın Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde bulunan Yeniceoba köy camisinde düzenlenecek bir törenin ardından defnedilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız