Fenerbahçe Opet, Bulgar voleybolunun efsane isimlerinden biri olan Elitsa Vasileva'yı kadrosuna kattı. 34 yaşındaki smaçör, 2 yıllık bir aradan sonra voleybola geri dönüyor ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hedeflerine katkıda bulunacak.

Vasileva Ne Zaman Oynayacak?

Şu anda hamile olan Vasileva, çocuklarını doğurduktan sonra Fenerbahçe'ye katılacak. Bu da 2024-2025 sezonunun sonlarına doğru bir tarihe denk geliyor.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Ali Koç'un Sözleri Gerçek Oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir oyuncu daha transfer edebileceklerini söylemişti. Vasileva'nın transferi bu sözlerin gerçeğe dönüşmesi anlamına geliyor.

Elitsa Vasileva Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

1990 doğumlu Bulgar smaçör
1.90 boyunda ve 73 kilogram ağırlığında
Daha önce VakıfBank, Scandicci, Casalmaggiore, Novara ve Dinamo Moskova gibi takımlarda forma giydi
Bulgaristan Milli Takımı'nda da birçok başarı elde etti
Vasileva'nın Transferi Fenerbahçe'ye Ne Katacak?

Tecrübeli ve yetenekli bir smaçör olan Vasileva, Fenerbahçe'ye önemli bir güç katacak. Özellikle hücumda büyük bir tehdit oluşturacağı ve takımın skor üretmesine katkıda bulunacağı düşünülüyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız