Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Düzce Vali Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Pala, önceki görev yeri olan Amasya'dan Düzce'ye atanarak yeni görevine başladı.

Mustafa Pala Kimdir?

1980 yılında Erzurum'un Oltu ilçesinde doğan Mustafa Pala, eğitim hayatına Hollanda'da başlamış ve ortaokul ile lise eğitimini Erzurum'da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Pala, 2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nda Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. Mesleki kariyerine Oltu ilçesinde Kaymakamlık stajıyla başlayan Pala, Bilecik, Şanlıurfa ve Çankırı'da çeşitli staj görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca bir yıl süreyle Fransa'da dil eğitimi ve idari eğitim almış, TODAİE'de Kamu Diplomasisi Kursu'na katılmıştır.

Mesleki Kariyeri ve Görevleri

Mustafa Pala, Kaymakam olarak görev yaptığı yerler arasında Kastamonu-Seydiler, Bingöl-Yedisu, Siirt Vali Yardımcılığı ve Hatay-Hassa Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. Halen Hakkâri Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır ve Ankara Üniversitesi İdare Hukuku Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Belçika, Almanya, ABD ve Çin gibi ülkelerde çeşitli eğitim programlarına katılmıştır ve çok iyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oyun Platformlarının Gençler Üzerindeki Zararlı Etkilerini Vurguladı! Şiddet ve Sapkın Akımlar Nasıl Teşvik Ediliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oyun Platformlarının Gençler Üzerindeki Zararlı Etkilerini Vurguladı! Şiddet ve Sapkın Akımlar Nasıl Teşvik Ediliyor?

Düzce Vali Yardımcısı Olarak Görevi

Mustafa Pala'nın Düzce ilindeki görev sürecinde hangi değişiklikleri planlamaktadır? Önceki görev tecrübeleri ve yurt dışı eğitimleri, Düzce iline nasıl katkı sağlayacaktır? Yeni görevindeki hedefleri ve çalışma planları nelerdir? Ayrıca Pala'nın kişisel hobileri ve ailesi hakkında da bilgi verilebilir mi?

Editör: Havva Andırır