Bir dönem Barcelona'da da oynayan ve şu anda Brezilya'nın Gremio takımında forma giyen Danimarkalı futbolcu Martin Braithwaite, yönetim şeklini beğenmediği eski kulübü Espanyol'u satın almak istiyor. İspanyol basını Marca'nın haberine göre, 33 yaşındaki golcü, La Liga ekibi Espanyol'un yönetimiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle kulübü satın almayı planlıyor.

PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Forbes’in En Zengin Futbolcuları Arasında

Martin Braithwaite, Forbes'in en zengin futbolcular listesinde yer alıyor. Braithwaite'in Fransa'da bir giyim markası, İspanya'da bir restoranı ve ABD'de 250 milyon euro değerinde bir emlak yatırımı bulunuyor. Ayrıca, bir dizi diğer ticari girişimle de ilgileniyor.

Espanyol Kariyeri

Espanyol formasını iki sezon giyen Braithwaite, bu süreçte toplamda 78 maça çıkmış ve 32 gol atarak 5 asist yapmıştı. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Espanyol'dan ayrılan futbolcu, yaz transfer döneminde Brezilya'nın Gremio takımına imza atmıştı. Braithwaite daha önce Barcelona, Leganes, Middlesbrough, Bordeaux, Toulouse ve Esbjerg takımlarında da oynadı.

Editör: Havva Andırır