İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti! İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti!

Sosyal medyaya ara vermek istemeyen Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonra düzenlediği tahliye partisinde yaşanan olaylarla gündeme geldi. Eğlence mekanında, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun öpüşme görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki topladı. Bu gelişmeler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nı harekete geçirerek iki isim hakkında "hayasızca hareketler" gerekçesiyle soruşturma başlatılmasına neden oldu.

Neden Gözaltına Alındılar?

Dilan Polat ve Sıla Doğu, soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı. Dilan Polat, daha önce 'kara para aklama' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarından yargılanmaya başlamıştı. Bu davada tutuksuz yargılanmaya devam edecek olan Polat, tahliye olduktan sonra sosyal medyadan uzak duracağını ifade etmesine rağmen paylaşımlarına hızla devam etti.

Dilan Polat 13

Sosyal Medyada Tepkiler Neden Patladı?

Parti sırasında yaşanan öpüşme anları, sosyal medyada büyük bir yankı buldu. Dilan Polat, bu anlar hakkında yaptığı bir açıklamada, "Biz onunla çok şey yaşadık. Sıla tahliye edildiği gün bile beni dudağımdan tırnaklarıma kadar öptü. Biz kardeşiz onunla" şeklinde konuştu. Kardeşi Sıla Doğu ise "Dilan kardeşim, onun ayaklarının altını bile öpüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ama görüntü toplumu rahatsız ettiyse, özür diliyorum" ifadesini kullandı.

513254 4 T

Metin Külünk'ten Sert Tepki

Eski AK Partili milletvekili Metin Külünk, olaylara sert bir tepki göstererek, "Devlet’e meydan okuyorlar" şeklinde yorum yaptı. Külünk, bu tür davranışların millete yapılan bir saygısızlık olduğunu vurgulayarak, kamu adına işlem yapması gereken yargı bürokrasisinin sessizliğine de dikkat çekti. Külünk, "Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya gayretleri olan bu kimin zararlılarına karşı sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz" dedi.

Editör: Havva Andırır