Kayserispor-Eyüpspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2 Kayserispor-Eyüpspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2

Dinamo Zagreb - Beşiktaş Maçı Neden Ertelendi?

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecekti ancak olumsuz hava koşulları maçın oynanmasına engel oldu. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Slovenya'daki ilk hazırlık maçında Dinamo Zagreb ile karşılaşmayı planlıyordu. Ancak müsabaka öncesi aniden başlayan yoğun sağanak yağış ve olumsuz hava koşulları nedeniyle maç iptal edildi.

Beşiktaş'a Olumsuz Hava Koşulları Engel Oldu

Slovenya'da hazırlık kampı yapan Beşiktaş, planladığı ilk hazırlık maçında Dinamo Zagreb ile sahaya çıkacaktı. Ancak maç öncesinde beklenmedik bir şekilde başlayan yoğun yağış ve kötü hava şartları maçın oynanmasını imkansız hale getirdi. Bu durum, Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını olumsuz etkilerken, takımın kamp programında da değişikliklere yol açtı.

Beşiktaş Resmen Açıkladı

Beşiktaş Kulübü, Dinamo Zagreb ile oynanacak hazırlık maçının iptal edildiğini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle maçın oynanamayacağı belirtilirken, takımın yeni hazırlık programı hakkında bilgilendirme yapılacağı ifade edildi. Bu iptal, Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlıklarında beklenmedik bir aksaklık yaratmış olsa da, takımın çalışmaları planlandığı şekilde devam edecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız