Dilin Döğer Set Kazasını Anlattı: "Ne Yapacağını Kestiremiyorsunuz"

Dilin Döğer, 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde canlandırdığı 'Süreyya Hatun' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizideki rolü sayesinde bininci dizide öğrendiğini belirten Ünlü, dizide ise başrol oyuncusu olarak yer alan İmamoğlu'nun setinde yer alan Kaza hakkında açıklamalarda bulundu. Dilin Döğer, setteki herkesin kendi atına sahip olduğunu ve bu hayvanlarla kurulması gereken bağın çok duygusal

668581240E271Ed1Ddf115F3

Set Kazasının Detayları

Dilin Döğer, önceki gün Cihangir'de köpeğiyle birlikte yemek yerken objektiflere yansıdı. Önünde bir tabak makarna olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Döğer, "Hayatımda hiç diyet yapmadım. 50 kiloyu hiç geçmedim. Bu bana ve aileme borçluyum, yoksa çok yemek yerim. Bazen arkadaşlarım bile inanmıyor. Yemek rehberi" dedi.

Dilin Doger3

Ünlü oyuncunun, dizininde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, rolü itibariyle farklı yeteneklerle tanındığını söyledi. "Ata binme ve kılıç kullanma gibi becerilerde kendimi geliştirdim. Atları çok sevdi. Herkesin sette kendi atı var ve bir süre sonra onun iletişimini kuruyorsunuz. Çok sevdiğim hayvan, ben hemen anlaştım" açıklamaları

668521C62F4D3542E3410E58

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hangi Tarihte Başlayacak? NOW TV'de 2. Sezonun İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hangi Tarihte Başlayacak? NOW TV'de 2. Sezonun İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Ancak her ne kadar atıyla iyi anlaştığını söylese de, çekimler sırasında bazı kazalar yaşadığını da belirtti. 29 yaşındaki oyuncu, "Eğitim veren hocamız çok iyiydi ama günün sonunda atın ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Gün boyu belki çok yorulduğu için bacağıma tekme yedim. Uzun süre bacağımda bırak" ifadelerini kullandı.

Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi D (1)

Atların Duygusallığı ve Set Hayatı

Dilin Döğer, atların çok duygusal hayvanlar olduğunu ve setteki her oyunda kendine özel bir bağ kurduğunu ifade etti. Bu bağlamda, oyuncuların performansı olumlu yönde ilerlediğini ve atlarla birlikte rekabette rol aldığını belirtti. Döğer, "Atlarla çalışmak bana sabrı ve iletişimi buldu. Bu deneyim, oyunculuk kariyerimde büyük bir adım oldu" dedi.

-61

Fit görünümüyle dikkat çeken Dilin Döğer, bu durumun genellerine bağlı olduğunu belirtti. "Hayatım hiç diyet yapmadım ve 50 kiloyu hiç geçmedim. Bu anneme ve gencime borçluyum. Yemek tarifi çok ve bazen de patronum bile buna inanamıyor"

668521Dd2F4D3542E3410E5C

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde canlandırdığı Süreyya Hatun karakteri, Dilin Döğer'in kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Dizideki rolü sayesinde birçok yeni yetenek kazandığını belirten oyuncu,

Dilin Doger3-1

bu projede yer almasının kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Döğer, "Dizideki rolüm sayesinde ata binmeyi, ustalığı ve bu becerilerde kendimi geliştirmeyi öğrendim. Bu deneyimler, oyunculuk kariyerimde bana büyük katkı sağladı" dedi.

Dilindoger Kudusfatihiselahaddin

Dilin Döğer'in sette yaşadığı kazanın ardından bile tamamen kendisine ait olduğunu ve devam etmesi durumunda, onun kadar istikrarlı ve istikrarlı bir oyuncunun kazanacağını gösteriyor. Döğer, yeni evlerde aynı azim ve istikrarla çalışacağını

Editör: Ali Çakar