‘Kara para aklama’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ suçlamalarıyla yargılanan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edilmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Cezaevinden çıktıktan sonra lüks yaşam tarzını gözler önüne seren ünlü isim, aile ve arkadaşlarıyla düzenlediği bir tahliye partisiyle gündeme geldi.

Partide Neler Yaşandı?

Dilan Polat'ın düzenlediği parti, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Eğlenceli anların kaydedildiği etkinlikte, Polat’ın ablası Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü anlar ise büyük bir yankı uyandırdı. Partide müzik eşliğinde dans eden Polat, sosyal medya aracılığıyla hayranlarına da anlık paylaşımlar yaptı.

Dilan Polat 13

Meksika güzellik kraliçesi Samanta Villarreal Núñez kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Meksika güzellik kraliçesi Samanta Villarreal Núñez kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?

Sosyal Medyadan Yükselen Tepkiler Neler?

Görüntülerin hızla sosyal medyada yayılması, birçok kullanıcıdan olumsuz yorumlar aldı. Kullanıcılar, Dilan Polat ve ablasının görüntülerine “Ne hoş örnekler dimi?”, “Adalet öpücüğü diyelim”, “Bizim halka müstehak” ve “Kepazeliğin bu kadarı” gibi eleştirilerde bulundu. Bu tepkiler, özellikle Polat’ın cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya kullanımını bırakacağını belirtmesine rağmen hızlı bir dönüş yapmasının ardından geldi.

513254 4 T

Dilan Polat’tan Açıklama Geldi Mi?

Sosyal medyayı sarsan bu görüntülerin ardından Dilan Polat’tan bir açıklama geldi. Polat, görüntülerle ilgili olarak “Eğer görüntü itibarıyla rahatsız olanlar varsa onlardan özür diliyorum. Biz çok zor günler yaşadık; onun verdiği sevgi seli ile anlık yaşanan bir şey. O benim hep parmaklarımı bile öper. Bunları söylemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çetil