Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son grup toplantısına geç başladı ve konuşmasını oturarak gerçekleştirdi. Bu durum, sağlık problemleriyle ilişkilendirilerek dikkat çekti.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden istifa etti? Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden istifa etti?

Devlet Bahçeli Grup Toplantısına Geç Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son grup toplantısına yaklaşık 15 dakika gecikmeli olarak katılması, partisinin gündemdeki konularına ilişkin değerlendirmelerini yapmasıyla başladı. Bahçeli'nin, tansiyon sorunu yaşadığı ve bu nedenle yürümekte zorlandığı gözlemlendi.

Oturarak Konuşma Kararı

Toplantı sırasında Bahçeli'nin kürsüde oturarak konuşması, genellikle ayakta yapılan konuşmaları tercih etmesiyle dikkat çekti. Prompter yerine elinde kağıtlarla konuşma yapması da toplantıda tartışılan konular arasında yer aldı.

Sağlık Durumu ve Açıklama

Yaşadığı tansiyon sorunu sonrasında grup toplantısına geç katılan Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında MHP kaynaklarından yapılan açıklamada, genel başkanın küçük bir tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı belirtildi.

Editör: Havva Andırır