Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Amsterdam'da verdiği konserin ardından İstanbul'a dönerken havalimanında büyük bir şok yaşadı. Havalimanında teslim aldığı bavulunu evinde açan Uluğ, mücevherlerinin bulunduğu takı kutusunun boş olduğunu görünce büyük bir üzüntü yaşadı. Olayın ardından şikayette bulunan ve yaşadığı talihsizliği dile getiren şarkıcı, 600 bin lira değerindeki mücevherlerinin çalındığını belirtti.

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar

Derya Uluğ Amsterdam Dönüşünde Mücevherlerini Çaldırdı

Derya Uluğ, Amsterdam'da verdiği konserin ardından İstanbul'a dönüşünde havalimanında teslim aldığı bavulunu evinde açtığında şok edici bir manzarayla karşılaştı. Mücevherlerinin bulunduğu takı kutusunun boş olduğunu fark eden şarkıcı, yaşadığı bu talihsizlik karşısında büyük üzüntü yaşadı. Çalınan mücevherlerin toplam değerinin 600 bin lira olduğu öğrenildi. Uluğ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Amsterdam'dan dönüşte uçağa binmeden önce bavajını teslim ettiğini ve İstanbul'a dönüşünde bu durumu fark ettiğini belirtti.

Şikayetçi Oldu ve Önlemler Alacak

Şarkıcı, yaşadığı bu olay üzerine gerekli şikayetleri yaptığını ve bundan sonra değerli eşyalarını yanından ayırmayacağını dile getirdi. Bir diğer takı kutusunun hırsızlar tarafından fark edilmediğini ve bu durumun tek tesellisi olduğunu belirten Uluğ, yaşadığı bu talihsizlikleri son zamanlarda art arda yaşamasının da kendisini rahatsız ettiğini ifade etti.

Nazara Geldim

Son zamanlarda yaşadığı talihsizliklerden bahseden Derya Uluğ, rahatsızlığı nedeniyle konserlerini ertelemek zorunda kaldığını ve bir dizi olumsuz olayın ardı arkası kesilmediğini söyledi. "Bu ara ciddi nazar ve göz var. Geçen haftadan beri talihsizlikler peşimi bırakmıyor" diyen Uluğ, yaşadığı bu süreçten ders çıkardığını ve bundan sonraki dikkatli olacağını vurguladı.

Editör: Havva Andırır