HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

Denizli'nin Çal ilçesinde görevli olan postane müdürü Adil Güven'in ani ölümü, hem ailesini hem de görev yaptığı çevreyi derinden üzdü. Güven, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, ilçe sakinlerini ve meslektaşlarını büyük bir şok ve üzüntüyle karşıladı.

PTT Müdürü Adil Güven Neden Öldü?

Çal ilçesinde uzun yıllardır postane müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Adil Güven, beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Güven'in ani vefatı, çevresinde büyük bir boşluk yarattı ve meslektaşları ile tanıdıkları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze Töreni ve Son Görev

Adil Güven için Çal ilçesinde düzenlenen cenaze törenine, ailesi, dostları ve mesai arkadaşları yoğun ilgi gösterdi. Yıllarca hizmet verdiği postane binası önünde toplanan yakınları ve sevenleri, Güven'e son görevlerini yerine getirdi. Helallik alındıktan sonra Güven'in cenazesi, Çal Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Bilecik'e gönderilmek üzere uğurlandı. 

Editör: Havva Andırır