Denizli'nin Honaz ilçesinde kaymakam değişikliği yaşandı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Diyarbakır Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz, Denizli Honaz Kaymakamı olarak atanmıştır. Vahit Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Burak Bulut Kimdir Aslen Nereli Kaç Yaşında? Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Burak Bulut Kimdir Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Vahit Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

1992 yılında Muğla'da doğan Vahit Yılmaz, eğitim hayatına Muğla'da başladı ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attıktan sonra Aydın Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İlk staj deneyimlerini Aydın'da tamamladıktan sonra Balıkesir'in Havran ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçelerinde Kaymakam Refikliği görevinde bulundu.

Vahit Yılmaz'ın Kariyerindeki Yükseliş Çeşitli Görevler ve Başarılar

Vahit Yılmaz, Uşak'ın Ulubey ilçesi ve Niğde'nin Çiftlik ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapmasının ardından Ankara'da yabancı dil eğitimi aldı ve Mülkiye Teftiş stajını Uşak'ta tamamladı. İngiltere'de Leicester Üniversitesi'nde dil eğitimi alarak Birleşik Krallık yönetim sistemleri üzerine çalışmalar yaptı. Yurtdışı dönüşünde "Yabancı Kaçak İşçiliği ve İstihdama Etkisi" konulu tezini tamamlayarak kaymakamlık eğitimini başarıyla tamamladı.

Editör: Murat Serdar Yıldız