Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ile yaşadığı olaylar magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ayşe'nin saldırısına uğradığını açıklayan Deniz Akkaya, yaşananları sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Bunun üzerine Ayşe, Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifade verdi ve işlediği suçun 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' olduğu belirlendi.

Deniz Akkayanin Kizi Ayse Onbilg

Bu süreçte Deniz Akkaya'nın babası Muzaffer Akkaya, torununun velayetini almak için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Deniz Akkaya ise kızının koruma altına alındığını ve kızının kendisine karşı fiziksel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Dfzsc Cgdt

Son görüşmesinde kızının pişman olduğunu ve suçlamayı geri çekmek istediğini söylediğini ifade eden Deniz Akkaya, yaşananların aile içi çatışma ve sorunların derinliklerine indiğini vurguladı. Ayrıca sosyal medya paylaşımlarıyla kamuoyunu da bilgilendirdi.

B B1Nj A Hu.img

Bu süreçte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da devreye girerek Ayşe'nin koruma altına alınması ve psikolojik destek sağlanması konusunda harekete geçti.

Cvx Q Mr J5 Ay1 Ms Dca Ji I L3 Ek Y3Y Oi Lh2V

Tüm bu gelişmeler, aile içi sorunların karmaşıklığını ve çözüm sürecindeki zorlukları gözler önüne serdi. Kanuni süreçlerin işlemesi ve tüm tarafların haklarının korunması adına adımlar atılırken,

S 458E8Fe02C7F5C7E19355E00Dec80A

sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların da dikkatli bir şekilde değerlendirilmesi gerektiği ortaya çıktı.