Demetşenerkızı11111

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın Kızı İrem Artık Yetişkin!

1995 yılında Türkiye güzeli seçilen Demet Şener ve milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın kızları İrem Kutluay, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına girdi. Bu önemli dönüm noktası, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve İrem'in annesi Demet Şener'e olan benzerliği konuşulmaya başlandı.

Demetşenerkızı11

Demet Şener ve İbrahim Kutluay İkilisinin Boşanması ve Çocukları

Demet Şener ve İbrahim Kutluay, 2005 yılında dünyaevine girmiş ve İrem ile Ömer adını verdikleri iki çocukları olmuştu. Ancak, 13 yıllık evliliklerinin ardından 2018'de ayrılık kararı almışlardı. Boşanma süreci oldukça medyatik bir şekilde ilerlemiş ve kamuoyunun gündemine oturmuştu.

YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih

Demetşenerkızı111Demet Şener'in İrem Kutluay'ın 18. Doğum Gününü Kutlaması

Demet Şener, kızı İrem Kutluay'ın 18. doğum gününü sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşımla kutladı. 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından birbirinden güzel fotoğraflarla paylaşım yapan Şener, İrem'in iyi huylu, zarif ve güzel bir genç kız olduğunu ifade etti. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Demetşenerkızı11777

Editör: Murat Serdar Yıldız