CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında özel hediyelerin değiştiği öğrenildi. Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği hediye olan "Payidar Gondol" ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'e verdiği hediyeler hakkında detaylar haberimizde...

Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve ne mezunu? Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve ne mezunu?

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Hediye

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye ettiği "Payidar Gondol," Paşabahçe'nin Gururla koleksiyonundan özel bir parça olarak dikkat çekiyor. Bu özel obje, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin simgelerinden biri olan balkonundaki defne ve meşe dallarıyla süslü, ay yıldızlı görselden esinlenerek tasarlanmıştır. Payidar Gondol, TBMM'nin gücünü, Atatürk'ün liderliğindeki bağımsızlık savaşının önemini, zor ulaşılan barışın değerini ve Cumhuriyetin sürekliliğini simgeliyor. Özel'in bu özel hediyesinin değeri ise 4 bin 450 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Karşılık Hediye

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan da iade-i ziyaret sırasında CHP lideri Özgür Özel'e çeşitli hediyeler verdi. Özgür Özel'e verilen hediyeler arasında Türkiye'nin çeşitli yerlerini temsil eden zeytinyağı ve farklı yörelerin çifte kavrulmuş lokumu bulunuyordu. Bu hediyeler, Türkiye'nin kültürel ve coğrafi çeşitliliğini temsil ederken, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine özel bir anlam katmıştır.

Editör: Havva Andırır