Copa America 2024, Arjantin ve Kanada arasında oynanan açılış maçıyla başladı ve futbol tutkunları için heyecan dolu günlerin kapısını araladı. Bu büyük turnuvada Arjantin gibi futbolun köklü takımlarıyla birlikte Brezilya, Kolombiya, Uruguay, Ekvador, Peru, Şili gibi Güney Amerika'nın en önemli futbol ülkeleri mücadele ediyor.

Açılış Maçı Sonuçlandı Arjantin 2-0 Kanada

Copa America'nın ilk maçında Arjantin, Kanada karşısında 2-0'lık galibiyet elde etti ve turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Bu sonuçla birlikte futbolseverler, heyecanla gelecek karşılaşmaları beklemeye başladı.

Copa America  2024 Maçları Ne Zaman?

Copa America 2024, 21 Haziran'da başladı ve 14 Temmuz'da oynanacak final maçıyla sona erecek. Bu süre zarfında takımlar, grup aşaması ve ardından eleme maçlarıyla şampiyonluk için mücadele edecekler.

Yayın Kanalları ve Maç Programı

Copa America maçları Türkiye'de TV8,5 ve Exxen kanalları aracılığıyla futbolseverlerle buluşuyor. Turnuvanın maç programı ise şu şekilde:

22 Haziran Cumartesi

03.00 - Peru - Şili
23 Haziran Pazar

01.00 - Ekvador - Venezuela
04.00 - Meksika - Jamaika
24 Haziran Pazartesi

01.00 - ABD - Bolivya
04.00 - Uruguay - Panama
25 Haziran Salı

Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi

01.00 - Kolombiya - Paraguay
04.00 - Brezilya - Kosta Rika
Takvimdeki Önemli Maçlar ve Beklentiler

Özellikle Brezilya ve Arjantin gibi futbolun köklü güçleri ile Uruguay, Kolombiya gibi iddialı takımların mücadeleleri büyük ilgi görüyor. Turnuva boyunca futbolseverler, hem grup maçlarında hem de elemelerde heyecan dolu anlar yaşayacaklar.

Editör: Havva Andırır