CHELSEA - TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Premier Lig'de heyecan, 2 Mayıs Perşembe günü saat 21:30'da Stamford Bridge'de Chelsea ve Tottenham arasındaki mücadeleyle devam ediyor. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan iki ekibin karşılaşacağı maç, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Chelseaghflglkfghlkfglk

CHELSEA - TOTTENHAM DEVLERİ ÇAPRIŞIYOR

Chelsea: Puan sıralamasında yükselmek isteyen Chelsea, son maçında Aston Villa ile 2-2 berabere kalmıştı. 48 puanla 9. sırada yer alan mavi-beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılarak rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.
Tottenham: Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Tottenham ise son maçında Arsenal'a 3-2 mağlup oldu. 60 puanla 5. sırada yer alan konuk ekip, bu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek zirveye yükselmeyi amaçlıyor.

Chelsea Liverpool (1)

CHELSEA - TOTTENHAM MAÇININ ÖNEMİ

Bu maç, her iki takım için de oldukça önemli. Chelsea, puan sıralamasında yükselmek ve sezonu daha iyi bir yerde tamamlamak istiyor. Tottenham ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını korumak için galibiyet arıyor.
İki takımın da son haftalarda istikrarsız sonuçlar alması, bu maçı daha da çekişmeli hale getiriyor.
Maçın kazananı, lig sıralamasında önemli bir avantaj yakalayacak.
Maçı Kaçırmayın:

Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş ile anlaştı mı, transfer son durumu? Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş ile anlaştı mı, transfer son durumu?

Skysports Premier League Chelsea 6338800

CHELSEA - TOTTENHAM MAÇI HANGİ KANALDA?

Premier Lig'in heyecanına ortak olmak ve Chelsea - Tottenham maçını canlı izlemek için 2 Mayıs Perşembe günü saat 21:30'da Exxen platformunu açmayı unutmayın!

CHELSEA - TOTTENHAM MAÇINI CANLI İZLE