Chelsea ve Celtic, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşı karşıya gelecek. Premier Lig temsilcisi Chelsea, 2024-2025 sezonu öncesinde hazırlık maçları oynayarak form tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda, İngiliz ekibi Celtic ile özel bir mücadelede bulunacak.

Chelsea - Celtic Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Chelsea ile Celtic arasındaki hazırlık maçı 27 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak. Maçın başlangıç saati ise 23:00 olarak belirlenmiştir. Bu karşılaşma, her iki takımın da yeni sezon öncesindeki performanslarını değerlendirmeleri açısından büyük önem taşıyor.

Maçın Yayın Bilgileri

Chelsea - Celtic karşılaşmasının yayıncı kuruluşu henüz açıklanmış değildir. Maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair detaylar netleştikçe, izleyiciler bu bilgiden haberdar edilecektir.

Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı? Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı?

Takımların Hazırlıkları

Chelsea, yeni sezona iddialı bir kadroyla hazırlanmaktadır. Enzo Maresca yönetimindeki takım, Renato Veiga, Adarabioyo, Kellyman ve Dewsbury-Hall gibi yeni transferlerle güçlendi. Diğer yandan, Celtic de Premiership'te şampiyonluk hedefiyle kadrosunu güçlendirdi. Brendan Rodgers yönetimindeki ekip, Sinisalo ve Schmeichel gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Editör: Havva Andırır