İstanbul Kartal'daki Be Platoları'nda çekimleri devam eden Blu TV'nin 'Kıyma' dizisi setine şok bir saldırı gerçekleşti. Saldırganlar, sahne provasına hazırlık yapan dizi ekibine silahlı saldırı düzenledi. Olayda başından yaralanan ve kanlar içinde kalan Cengizhan Yurdutek, sette büyük bir panik yaşanmasına neden oldu.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Oyuncu Cengizhan Yurdutek Başından Yaralandı

Silahlı saldırıya ilişkin edinilen bilgilere göre, Be Platoları'ndaki 'Kıyma' dizisi setine yaklaşan bir grup saldırgan, dizi ekibine doğru ateş açtı. Bu sırada sette bulunan Cengizhan Yurdutek, saldırganı fark ederek kendini korumak için bankın arkasına attı. Ancak başını sıyıran bir kurşunla yaralandı. Olay sonrasında dizi ekibi ve sağlık ekipleri hemen müdahale etti ve Yurdutek'in tedavisine başlandı.

Saldırganların Peşine Düşüldü

Saldırı sonrasında dizi ekibi, 5 kurşun sıkan saldırganların yakalanması için polis ekipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürdü. Ancak şu ana kadar saldırganlar hakkında herhangi bir yakalama yapılamadı. Polis olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve görgü tanıklarının ifadelerini aldı.

Dizi Ekibinden Açıklama

Olayın ardından dizi ekibi, sete yönelik bir saldırı olduğunu ve kendilerinin hedef alınmadığını belirtti. 'Kıyma' dizisinin yönetmeni Kadri Beran Taşkın ve görüntü yönetmeni Orkun Göntem'in liderliğinde devam eden çekimlerin normal akışına döndüğü bildirildi. Ancak olayın yarattığı şokun etkisi hala hissediliyor.

Editör: Havva Andırır