EURO 2024 F Grubu'nda son maçına çıkacak olan A Milli Takım, Çekya ile kritik bir mücadelede karşı karşıya gelecek.

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?

Çekya-Türkiye maçı, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de (TSİ) başlayacak.

667915E7941A6Cbb9F489E9B

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Mücadele, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Puan Durumu ve Maçın Önemi

Gruptan ilk maçını Gürcistan ile 3-1 galip tamamlayan A Milli Takım, ikinci maçta Portekiz'e 3-0 mağlup olmuştu. 3 puanla ikinci sırada yer alan Türkiye, Çekya maçında galibiyet veya beraberlik alması halinde adını bir üst tura yazdıracak. Mağlubiyet durumunda ise Çekya adını bir üst tura yazdıracak.

Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Teknik Direktör Şenol Güneş'in açıklamaları:

Teknik direktör Şenol Güneş, Çekya maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Çekya zor bir rakip. Biz de zor bir grupta olduğumuzu biliyoruz. Ama biz her zaman kendimize inanıyoruz. Çekya maçında da en iyi futbolu oynayacağız ve kazanmaya çalışacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyoruz." dedi.

Taraftar Desteği Bekleniyor

A Milli Takım, Çekya maçında taraftarların desteğine de oldukça ihtiyaç duyuyor. Milli Takım'ın bu önemli maçta galip gelmesi ve adını bir üst tura yazdırması için taraftarların tribünleri doldurması ve takımlarına destek olması bekleniyor.

Editör: Mehmet Çetil