Göztepe, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç, 17 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşma, Göztepe'nin ev sahipliği yapacağı Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Göztepe ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanal üzerinden şifresiz bir şekilde izleyebilecekler. Ayrıca, maçın canlı anlatımı ve skor güncellemeleri SKORER üzerinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim?

Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında hakem olarak Kadir Sağlam görev yapacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve Ogün Kamacı üstlenecek. Bu maçta VAR hakemi olarak Mustafa İlker Coşkun, AVAR olarak ise Serkan Çimen görev alacak.

Takımların Muhtemel 11'leri Neler?

Göztepe'nin, Fenerbahçe karşısındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Arda Özçimen
Nazım Sangare
Koray Günter
Heilton
Dismas
Djalma
Solet
Yalçın Kayan
Dennis
Kubilay Kanatsızkuş
Romulo

Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11’i ise:

Livakovic
Osayi
Çağlar Söyüncü
Djiku
Oosterwolde
İsmail Yüksek
Szymanski
Tadic
Maximin
İrfan Can Kahveci
En-Nesyri

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Takımların Son Durumu Ne?

Göztepe, Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Diğer yandan, Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlamıştı. Fenerbahçe’nin tek golü ise Edin Dzeko’dan gelmişti.

Editör: Havva Andırır