Uzun soluklu ve sevilen bir komedi serisi olan "Çakallarla Dans"ın yedinci filmi için vizyon tarihi belirlendi. Türk sinemasının en uzun soluklu komedi serilerinden biri olan "Çakallarla Dans", 6 Aralık 2024 tarihinde sevenleriyle buluşacak.

Çakallarla Dans" Serisinin Yedinci Filmi 6 Aralık'ta Sinemalarda!

Serinin son filmi olan "Çakallarla Dans 6", 2 Aralık 2022'de vizyona girmiş ve pandemi sonrası sinema salonlarını hareketlendirmişti. Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören film, 871 bin 764 seyirci ve 50 milyon 946 bin 808 TL gibi yüksek bir hasılat elde etmişti.

Çakallarla Dans Oyuncu Kadrosu ve Yeni Katılımlar

Serinin ana oyuncu kadrosunu koruyarak yoluna devam eden "Çakallarla Dans" serisinde başrolleri Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz paylaşıyor. Son filmde, bu klasik kadroya Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan gibi isimler katılmıştı.

Yedinci Filmin Yeni Katılımları

Yedinci filmde ise "Yalı Çapkını" dizisinden tanıdığımız Diren Polatoğulları ile Doğukan Polat gibi yeni isimler kadroya dahil oldu. Ancak, filmin konusu henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Yönetmen ve Yapımcılar

"Çakallarla Dans" serisinin yönetmen koltuğunda Murat Şeker otururken, yapımcılığını ise SugarWorkz ve TAFF Pictures üstleniyor.

"Çakallarla Dans" serisinin yedinci filmi, uzun zamandır beklenen bir yapıt olarak sinemaseverlerle buluşacak. Serinin geçmiş başarılarına ek olarak, yeni katılımlar ve merakla beklenen konuyla birlikte izleyicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.


 

Editör: Havva Andırır