İtalya Serie A'da heyecan verici bir karşılaşma daha futbolseverleri bekliyor. Cagliari ile Torino, 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, her iki takım için de kritik bir öneme sahip.

Maç Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Cagliari - Torino maçı, S Sports 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu yayın seçenekleri, taraftarların karşılaşmayı anbean takip etmelerine olanak tanıyacak. Maçın başlamasına kısa bir süre kala, izleyiciler heyecanla yayın saatini beklemekte.

Beşiktaş ve Konyaspor’un İlk 11’leri || Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? beIN Sports 1 Beşiktaş ve Konyaspor’un İlk 11’leri || Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? beIN Sports 1

Cagliari Empoli Maçı11

Takımların Form Durumu Nasıldır?

Cagliari, bu sezon Serie A'da mücadele eden takımlar arasında dikkat çeken bir performans sergilemekte. Son haftalarda aldığı sonuçlarla ligdeki konumunu güçlendirmek isteyen Cagliari, Torino karşısında ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet hedefliyor. Torino ise, Cagliari deplasmanında alacağı puan ya da puanlarla üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor. Her iki takımın da maça büyük bir motivasyonla çıkması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır