Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri olan Buse Terim, son günlerde medyanın ve sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Ünlü futbol adamı Fatih Terim'in kızı olan Buse Terim'in evlilik hayatı, son zamanlarda çıkan haberlerle sıkça konuşulmaktadır. İşte Buse Terim'in evlilik, kariyer ve özel hayatıyla ilgili merak edilenlerin detayları:

Buse Terim54

Buse Terim Kimdir?

Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde iş insanı Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine girdi. İstanbul doğumlu olan Buse Terim, eğitimini New York Fashion Institute of Technology'de moda pazarlama yöneticiliği üzerine tamamlamıştır. Moda alanındaki çalışmalarıyla da bilinen Terim, sosyal medya üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahiptir ve modaya dair içerikler paylaşmaktadır.

Buse Terim10

Buse Terim Kiminle Evli Ne İş Yapıyor?

Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, Trabzon doğumlu bir iş insanıdır ve Fenerbahçe taraftarı olarak bilinmektedir. Bahçekapılı'nın iş hayatındaki detayları tam olarak bilinmese de çeşitli iş kollarında yatırımları olduğu bilinmektedir. Çiftin 2014 yılında gerçekleşen düğünleri, o dönem Soma faciası nedeniyle ertelenmiş, ancak Haziran ayında yakın çevreleriyle bir törenle gerçekleştirilmiştir.

Buse Terim87878

Buse Terim Boşanıyor mu?

Son zamanlarda Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çiftiyle ilgili çeşitli spekülasyonlar medyada yer almaktadır. Çiftin sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları iddiaları gündeme gelmiş ve boşanma haberleri dolaşmaya başlamıştır. Özellikle futbolcuların dolandırılması olayıyla ilgili gelişmelerin çiftin ilişkisini etkilediği ve boşanma sürecinin başladığı belirtilmektedir.

Buse Terim Neden Boşanıyor?

Buse Terim'in açtığı boşanma davası, evlilik birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle yürütülmektedir. Bu süreçte Bahçekapılı'nın, futbol dünyasından tanınan bir isim olan Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı ve bu durumun ilişkilerini zora soktuğu öne sürülmektedir. İkilinin boşanma davası, İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecektir.

Editör: Murat Serdar Yıldız