Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan trafik kazasında, bir hafif ticari araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan bir otomobile çarptı. Kazada, park halindeki aracın yanında bulunan bir vatandaş ise kıl payı kurtuldu. Olay, bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Gür Caddesi'nde meydana gelen kaza, hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle gerçekleşti. Araç, park halindeki araçlara çarptı. Bu sırada yol kenarında bulunan vatandaşlar ise kazadan kıl payı kurtuldu. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kaza anının şiddeti ve çarptığı araçların durumu net bir şekilde görülüyor.

Alkollü Araç Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı

İddialara göre, kazayı alkollü olduğu belirtilen hafif ticari araç sürücüsü gerçekleştirdi. Kazadan sonra şoku atlatan sürücü, hızla bölgeden kaçtı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Tanıkların Anlatımı

Kazanın şokunu üzerinden atlatan tanıklardan Yurdagül Düzgün, olayı şu şekilde anlattı: "İşletmemiz vardı burada, çalışıyorduk. Gürültü ve sesleri duyduk. Hemen dışarıya çıkıp baktık. Bir aracın 3 araca çarptığını ve bir annenin çocuklarını arabanın arasında kalmaktan son anda kurtardığını öğrendik. Polisler ve 2 tane ambülans geldi. Dört yol ağzı olduğu için günde en az 2 kaza oluyor."

1.20 faizli konut kredisi başvuru ekranı || 2024 düşük faizli kredi nasıl alınır, başvuru şartları ne? 1.20 faizli konut kredisi başvuru ekranı || 2024 düşük faizli kredi nasıl alınır, başvuru şartları ne?

Sonuç ve Güvenlik Uyarısı

Kazaların önlenmesi için sürücülere daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği hatırlatıldı. Güvenlik önlemlerinin artırılması ve sürücülerin daha bilinçli davranmaları, benzer kazaların yaşanmasını engelleyebilir.