İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara kaç yaşında, ne iş yapıyor, hacca mı gitti? İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara kaç yaşında, ne iş yapıyor, hacca mı gitti?

Zeynep Bastık'ın konserinde Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanıp yeni aşka yelken açan Bülent Şakrak da vardı. Sevgilisi Esra Akpınar ile konserde dikkat çeken oyuncu, o şarkıda aşka geldi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Boşanması

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz yaz tek celsede sona ermişti. Evliliklerinde sıkıntılı günler yaşadıkları dönemde terapilere bile giden çift, yeni aşka da yelken açmıştı. Ceyda Düvenci'nin Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Bülent Şakrak'ın evliliğini oyuncu Esra Akpınar yüzünden bitirdiği yönündeki haberler hızla yayıldı. Oyuncu ve menajer Esra Akpınar ise bu iddiaları yalanladı.

Zeynep Bastık Konserinde Aşk Dolu Anlar

Zeynep Bastık'ın konserine giden taze aşıklar, son dönemin hit şarkısı 'Lan' eşliğinde kameralara yakalandı. Bülent Şakrak şarkı sırasında aşka geldi ve sevgilisini öptü. Bu anlar sosyal medyada da hemen yorum yağmuruna tutuldu. Şakrak'ı görenler "O aşk kuşu", "Vay romantik abim", "Aşka gelmiş be", "Zeynep'in Lan'ı onu da aşka getirtmiş" gibi yorumlarda bulundu.

Bu gelişmeler, ünlü çiftin aşk hayatındaki yeni sayfalarını açarken, takipçileri de merak içinde beklemeye devam ediyor.