Futbol severler, 18 Ağustos 2024 tarihi için maç programını merakla bekliyor. Bugün, Türkiye Süper Lig'den İngiltere Premier Lig'e, İspanya La Liga'dan İtalya Serie A'ya kadar çeşitli liglerde heyecan dolu karşılaşmalar oynanacak. İşte detaylı maç programı:

Süper Lig Maçları Ne Zaman ve Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Bugün Türkiye Süper Lig'de üç maç oynanacak. İlk olarak, Başakşehir ve Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Maç, saat 19:15'te başlayacak ve beIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak. Aynı saatte, Gaziantep FK ile Samsunspor mücadelesi beIN Sports 2 ekranlarında olacak. Günün son Süper Lig karşılaşması ise Beşiktaş ve Antalyaspor arasında olacak. Bu maç, saat 21:45'te başlayacak ve beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

1. Lig Maçları Ne Zaman ve Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

  1. Lig'de de dört maç programda yer alıyor. Iğdır FK ile Adanaspor, saat 17:00'de TRT Spor ve beIN Sports Max 1'den yayınlanacak. Çorum FK ve Fatih Karagümrük arasındaki karşılaşma saat 19:15'te TRT Spor'dan izlenebilir. Aynı saatte, Gençlerbirliği ve Boluspor maçı beIN Sports Max 2 ekranlarından yayınlanacak. Akşamın son maçı ise Şanlıurfaspor ile Ümraniyespor arasında olacak ve saat 21:45'te TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek.

Premier Lig Maçları Ne Zaman ve Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

İngiltere Premier Lig'de üç önemli maç programda. Brentford ve Crystal Palace arasındaki mücadele saat 16:00'da başlayacak ve beIN Sports 3'ten yayınlanacak. Chelsea ve Manchester City karşılaşması ise saat 18:30'da beIN Sports 3 ve beIN Connect ekranlarında olacak. Günün son Premier Lig maçı, saat 21:00'de başlayacak olan karşılaşma olacak, ancak bu maçla ilgili detaylı bilgi verilmemiştir.

La Liga Maçları Ne Zaman ve Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

İspanya La Liga'da iki önemli maç var. Real Sociedad, saat 20:00'de Rayo Vallecano ile karşılaşacak ve bu maç S Sport Plus'tan yayınlanacak. Mallorca ve Real Madrid arasındaki mücadele ise saat 22:30'da S Sport Plus ekranlarından izlenebilecek.

Serie A Maçları Ne Zaman ve Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

İtalya Serie A'da günün maçları saat 19:30 ve 21:45'te başlayacak. Bologna ile Udinese ve Hellas Verona ile Napoli karşılaşmaları saat 19:30'da S Sport Plus ekranlarında olacak. Cagliari ve Roma arasındaki mücadele ise saat 21:45'te S Sport Plus ekranlarından izlenebilecek.

Futbol severler, bugün oynanacak maçların heyecanını ekran başında yaşayacak. Maç saatlerini kaçırmamak için programı dikkatle takip etmek gerekiyor.

Editör: Zeliha YAKUT