25 Ağustos 2024 tarihinde İngiltere Premier Lig’de önemli bir karşılaşma gerçekleşecek. Bournemouth ile Newcastle arasındaki bu maçın yayın detayları ve diğer önemli bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Bournemouth-Newcastle Maçı Hangi Gün Oynanacak?

Bournemouth ile Newcastle arasındaki Premier Lig karşılaşması, 25 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi Pazar günü saat 16:00'da ekranlardan takip edebilecekler.

Newcastle-1

Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta? Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli Premier Lig maçı, beIN Sports 3 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler, aşağıdaki kanal ve platform bilgilerini kullanarak yayınlara erişim sağlayabilirler:

  • beIN Sports 3: Digiturk 79, Kablo TV 234 numaralı kanallar üzerinden ve Türksat uydusu ile internet platformlarından şifreli olarak izlenebilir.
  • beIN Sports Tod TV: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli yayın yapmaktadır.

Maç Nerede Oynanacak?

Bournemouth ile Newcastle arasındaki karşılaşma, Bournemouth'daki Vitality Stadyumu’nda oynanacak. Vitality Stadyumu, Bournemouth’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan bir stadyum olarak, futbolseverlere ev sahibi takımın avantajını sunduğu bir ortam sağlayacak.

Yayın İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bournemouth-Newcastle maçını canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Sports 3 ve beIN Sports Tod TV kanalları üzerinden aşağıdaki platformlardan erişim sağlayabilirler:

  • beIN Sports 3: Digiturk 79 ve Kablo TV 234 numaralı kanallarda yer almakta. Ayrıca, Türksat uydusu ve internet üzerinden de şifreli olarak izlenebilir.
  • beIN Sports Tod TV: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Editör: Mehmet Çetil