Boluspor ile Pendikspor, Trendyol 1. Lig'in heyecanlı karşılaşmalarından birinde karşı karşıya geliyor. 13 Eylül 2024 tarihinde oynanacak bu önemli mücadele saat 20:00'de başlayacak. Futbolseverler için bu karşılaşma, hafta sonu öncesinde dikkat çeken bir maç olarak öne çıkıyor.

Boluspor - Pendikspor maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Boluspor - Pendikspor maçını canlı olarak izlemek isteyenler için yayın bilgileri şu şekildedir: Karşılaşma, Türkiye'nin önde gelen spor kanalları olan TRT Spor, Bein Sports Max 1 ve Bein Sports beIN Connect üzerinden yayınlanacak. Maçın yayını, şifresiz olarak TRT Spor kanalında izlenebilecekken, Bein Sports Max 1 ve beIN Connect platformlarında şifreli yayınlanacaktır.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Boluspor Pendikspor Maçı 1

Yayın Alternatifleri Nelerdir?

TRT Spor: Maçı şifresiz olarak izlemek isteyenler için TRT Spor, maçın yayınlanacağı ücretsiz kanal olarak öne çıkıyor.
Bein Sports Max 1 ve beIN Connect: Şifreli yayın yapan Bein Sports Max 1 ve beIN Connect, maçın şifreli yayın seçeneklerini sunacak. Bu platformlarda maçı izlemek isteyenlerin abonelikleri gerekmektedir.
 

Editör: Havva Andırır