Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları ve Kimler Başvurabilir? Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları ve Kimler Başvurabilir?

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökcü Kimdir, Nereli, Kaç Yaşındaydı?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğu duyuruldu. Mehmet Kökcü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli bir uzman çavuş olarak, çeşitli görevlerde bulunmuş ve ülkesine hizmet etmiş bir asker olarak biliniyor. Şehit olan Mehmet Kökcü'nün, ailesine ve Türk milletine büyük bir üzüntü yaşattığı belirtiliyor. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün nereli ve kaç yaşında olduğuna dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökcü Nasıl Şehit Oldu?

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül 2024 tarihinde aniden rahatsızlanarak acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bakanlık açıklamasında, “Kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, hastaneye sevk edilmesine rağmen hayatını kaybederek şehit olmuştur” ifadelerine yer verildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız