TRT 1'in sevilen dizisi Bir Sevdadır, 24 Nisan Çarşamba akşamı 12. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturuyor. Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in başrollerini paylaştığı dizi, büyük merak uyandıran bir hikayeye sahip.

11. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçmişle ilgili gizemli sırların açığa çıktığı 11. bölümde, Yasin, yapbozun tüm parçalarını birleştirerek gerçeğe ulaşmıştır. Rukiye'nin konağı terk edeceğini öğrenen Yeşil, sonunda gerçeği Rukiye'ye itiraf eder ve çocukların Ersin'in çocukları olmadığını söyler. Bu sırrı öğrenen Rukiye'nin vereceği karar ise merak konusudur.

Ayça'nın bu işte parmağı olduğunu öğrenen Yasin, Ayça ve Yeşil'i yüzleştirir. Tufan'ın müdahalesiyle Yasin'in transferi iptal edilirken, Yasin ailesine gerçekleri açıklamak üzere konakta soluğu alır. Tufan'ın beklenmedik hamlesi, Menevşe ile olan ilişkisinde büyük bir değişime yol açarken, Hasret'in Tufan'a ve Esma'ya yüzük takması ilişkileri tamamen değiştirir.

12. Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde, geçmişle hesaplaşmaların arttığı ve ilişkilerin tamamen değiştiği bir döneme girilecek gibi görünüyor. Yasin'in ailesine gerçekleri açıklaması, Rukiye'nin vereceği karar ve Tufan ile Menevşe arasındaki ilişkinin gidişatı merakla beklenmektedir.

Bir Sevdadır'ın 12. bölümü heyecan dolu gelişmelerle dolu olacak. Diziyi izlemek isteyenler, yeni bölümü 24 Nisan Çarşamba akşamı TRT 1'de izleyebilirler.

24 NİSAN TRT 1 YAYIN AKIŞI

Osmanlı Devleti'nde tahtta en kısa süre kalan padişah kim, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusu Osmanlı Devleti'nde tahtta en kısa süre kalan padişah kim, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusu

05:50 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
06:00 İncir Ağacı
07:10 Benim Adım Melek
10:30 Alişan İle Hayata Gülümse
13:10 Seksenler
14:30 Gönül Dağı
17:40 Lingo Türkiye
19:00 Ana Haber
19:50 İddiaların Aksine
20:00 Bir Sevdadır
01:10 Mehmed: Fetihler Sultanı
03:30 Gönül Dağı
06:10 Kapanış