Ante Rebic, 21 Eylül 1993 tarihinde Hırvatistan'ın Split şehrinde doğdu. 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, futbol kariyerine yerel kulüp NK Vijani'nin altyapısında başladı. İlerleyen yıllarda Imotski U17 ve Split U19 takımlarında oynadıktan sonra 2011 yılında A takıma terfi etti.

Kariyerindeki Önemli Kulüpler Hangi Takımlardır?

Rebic, 2013 yılında Fiorentina'ya transfer oldu. İtalyan ekibinde geçirdiği süre zarfında Leipzig, Hellas Verona ve Eintracht Frankfurt'ta kiralık olarak forma giydi. 2018 yazında Eintracht Frankfurt'a 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu ve burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2020 yazında Milan'a 6.7 milyon Euro bedelle transfer olarak kariyerinde bir diğer önemli adımı attı.

Son dört sezonda Milan forması giyen Rebic, İtalyan ekibinin başarısında önemli rol oynadı. Milan ile çıktığı 123 maçta 29 gol atıp, 17 asist yaptı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig

Milli Takım Kariyeri Nasıldır?

Hırvat futbolcu, Hırvatistan A Milli Takımı'nda da 42 maçta forma giydi. Milli takım kariyerinde 3 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş'a Transferi ve Piyasa Değeri Nedir?

Beşiktaş, Ante Rebic ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Rebic, Beşiktaş'ta hem tecrübesi hem de yetenekleriyle takımın önemli isimlerinden biri olmayı hedefliyor.

Editör: Havva Andırır