Süper Lig'de hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında Gedson Fernandes'i kadrosuna katan Beşiktaş, yaz transfer döneminde ise İspanyol orta saha oyuncusu Dani Ceballos'u kadrosuna katmak için adımlar atıyor.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Dani Ceballos Kimdir?

Dani Ceballos, 7 Ağustos 1996 tarihinde İspanya'nın Utrera şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Real Betis'in altyapısında başlayan Ceballos, burada çeşitli yaş kategorilerinde forma giydi. 2017 yaz transfer döneminde Real Madrid'e 16 milyon Euro karşılığında transfer olan Ceballos, İspanyol devi için ter dökmeye başladı. Ancak düzenli forma şansı bulamayan futbolcu, 2019 yılında Arsenal'e kiralık olarak gönderildi. Arsenal'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ceballos, Real Madrid'e döndüğünde ise istediği düzeyde forma şansı bulamadı.

Dani Ceballos'un Futbol Kariyeri 

Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 4 maça çıkabilen Dani Ceballos, toplamda 57 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre, şu anki piyasa değeri 18 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Editör: Havva Andırır