Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Lugano’yu konuk edecek. Siyah-beyazlı ekip, ilk maçta İsviçre temsilcisiyle 3-3 berabere kalmıştı. Rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de başlayacak. Mücadele, İstanbul'daki Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak. Beşiktaş, bu maçta alacağı her türlü galibiyetle adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdıracak.

Maçın Yayın Detayları Nedir?

Beşiktaş - Lugano maçının yayın hakları yine Exxen platformunda olacak. İlk maçta olduğu gibi, rövanş karşılaşması da şifreli olarak Exxen’den canlı yayınlanacak. Futbolseverler, maçı bu platform üzerinden takip edebilecekler.

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Hakemler ve Yardımcı Hakemler Kimler?

Maçın hakemi Romanyalı Radu Petrescu olacak. Petrescu’nun yardımcılıklarını yine Romanya’dan Ghinguleas ve Mircea Mihail Grigoriu üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Catalin Popa görev yapacakken, VAR hakemi Andrei Chivulete olacak.

Beşiktaş’ın Maç Öncesi Durumu Ne?

Beşiktaş, bu karşılaşmada Necip Uysal'dan yoksun olacak. Tecrübeli futbolcu, antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı kaçıracak. Ayrıca yeni transfer Felix Uduokhai, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadığı için bu maçta forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takım, ilk maçta dikkat çeken Gedson Fernandes, Ciro Immobile, Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy gibi oyuncuların performansını bekliyor.

Beşiktaş’ın Avrupa Kupalarındaki Durumu Nedir?

Beşiktaş, bu maçla birlikte Avrupa kupalarında 244. kez sahaya çıkacak. Şu ana kadar 243 Avrupa maçı oynayan siyah-beyazlılar, bu müsabakalarda 91 galibiyet, 49 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki toplam gol sayısını 323’e çıkarırken, kalesinde 368 gol gördü.

Editör: Havva Andırır