UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, bu akşam İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Maç, 22 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak ve Thun Stadyumu'nda saat 21:30'da başlayacak.

Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lugano ile Beşiktaş arasında oynanacak bu önemli karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, futbolseverler tarafından S Sport Plus platformu üzerinden izlenebilecek.

Maçın Hakemleri Kimler?

Karşılaşmayı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Hakem Krogh'un yardımcılıklarını ise D. Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen üstlenecek.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11'leri

Beşiktaş:
Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Ciro İmmobile

Beşiktaş'ın Performansı Nasıl?

2024-2025 sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yenerek büyük bir başarı elde etti. Trendyol Süper Lig’de ise Samsunspor’u 2-0 ve Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek 3’te 3 yaptı. Özellikle yeni transferler Ciro İmmobile ve Rafa Silva, takımın performansına önemli katkılarda bulundu.

Lugano’nun Durumu Nedir?

İsviçre temsilcisi Lugano, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye devam etti. 3. ön eleme turunda Sırbistan’ın Partizan takımını eleyerek play-off aşamasına yükseldi. Lugano, tüm kulvarlarda çıktığı 9 maçta 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.

Beşiktaş’ın Avrupa Mücadelesindeki Yeri

Beşiktaş, bu maçla birlikte Avrupa kupalarında 243. karşılaşmasına çıkacak. Şu ana kadar Avrupa kupalarında 242 maçta 91 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi yaşadı. Avrupa mücadelesinde toplam 320 gol atarken, kalesinde ise 365 gol gördü.

Editör: Havva Andırır