Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kalmasının ardından, rövanş maçı heyecanla bekleniyor. Siyah-beyazlılar, İsviçre temsilcisi Lugano’yu eleyerek gruplara kalmak için bu akşam sahaya çıkacak. İşte Beşiktaş-Lugano rövanş maçı ile ilgili tüm detaylar:

Beşiktaş-Lugano Rövanş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Beşiktaş ve Lugano arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma saat 21:00’de başlayacak ve Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Maçın hakemi olarak Romen Radu Petrescu görev alacak ve yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ile Mircea Grigoriu üstlenecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş-Lugano maçının canlı yayını EXXEN platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Futbolseverler, bu akşamki kritik mücadeleyi EXXEN üzerinden izleyebilecekler.

Cenk Ergün Kimdir? Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün neden istifa etti? Cenk Ergün Kimdir? Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün neden istifa etti?

66Cd9262B8459937E3Eff717

Maçın Öncesi Durum ve Beklentiler

İlk maçta Beşiktaş, Lugano karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen, kalesinde gördüğü iki golle sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, rövanş maçında turu geçmek için galibiyet arayacak. Beraberlik durumunda maç uzatmalara gidecek. Lugano'nun galip gelmesi halinde ise Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ın olası ilk 11'i:

Mert
Svensson
Paulista
Colley
Masuaku
Al-Musrati
Gedson Fernandes
Rashica
Rafa Silva
Semih
Immobile

66Cd9262B8459937E3Eff715

Lugano'nun muhtemel ilk 11'i:

Saipi
Zanotti
Papadopoulos
El Wafi
Valenzuela
Mahmoud
Doumbia
Bislimi
Steffen
Aliseda
Vladi
Bu kritik maç, Beşiktaş’ın Avrupa yolundaki geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Editör: Havva Andırır