Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Lugano takımını konuk ediyor. İlk maçta İsviçre deplasmanında 3-3'lük skorla berabere kalan Beşiktaş, rövanş karşılaşmasını kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor. Maçın detayları futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Beşiktaş - Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Maç Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş - Lugano UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de başlayacak. Karşılaşma, Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak ve EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemliğini Radu Petrescu üstlenirken, yardımcı hakemler olarak Radu Ghinguleac ve Mircea Grigoriu görev alacak.

Beşiktaş Lugano Maçı54554111

Muhtemel 11'ler Nasıl?

Beşiktaş’ın muhtemel 11'inde kalede Mert Günok, savunmada Svensson, Paulista, Colley ve Masuaku yer alacak. Orta sahada Al-Musrati ve Gedson Fernandes görev alırken, kanatlarda Rashica ve Rafa Silva, forvette ise Semih ve Immobile bulunacak. Lugano’nun olası 11’inde ise kalede Saipi, savunmada Zanotti, Papadopoulos, El Wafi ve Valenzuela, orta sahada Mahmoud, Doumbia ve Bislimi, kanatlarda Steffen ve Aliseda, forvette ise Vladi yer alacak.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş Lugano Maçı200020222

Beşiktaş Nasıl Tur Atlabilir?

Beşiktaş, Lugano karşısında alacağı her türlü galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına geçmeye hak kazanacak. Maçın berabere bitmesi durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Eğer Lugano galip gelirse, Beşiktaş yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş Lugano Maçı555555555

Beşiktaş ve Lugano Arasındaki Tarihi Karşılaşmalar

Beşiktaş ile Lugano arasında bugüne kadar 3 resmi maç oynandı. Geçtiğimiz yıl UEFA Konferans Ligi'nde oynanan ilk maçta Lugano 3-2 galip gelmiş, rövanş maçında ise Beşiktaş 2-0 galip gelmişti. Bu sezon ise Lugano, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış ancak iki maçı da kaybederek yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan devam etmişti. Lugano, bu turda Partizan'ı eleyerek Beşiktaş ile play-off turunda eşleşmişti.

Editör: Havva Andırır