Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş - Lugano Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen, skoru koruyamayan siyah-beyazlı ekip, sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, bu kritik maçla birlikte Avrupa kupalarındaki 243. mücadelesine çıkacak. Avrupa’da bugüne kadar 91 galibiyet, 49 beraberlik ve 103 yenilgi alan Beşiktaş, rakip fileleri 323 kez sarsarken kalesinde ise 368 gol gördü. Özellikle yurt dışında yaşayan futbolseverler, bu önemli maçı şifresiz izleyebilmenin yollarını arıyor. Peki, Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş - Lugano Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesi, Türkiye’de Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. İlk maçın yayın hakkını elinde bulunduran S Sport, rövanş karşılaşmasının yayınını ise Exxen’e bıraktı. Bu nedenle, Türkiye’de yaşayan futbolseverler karşılaşmayı sadece Exxen platformu üzerinden izleyebilecek. Ancak, yurt dışında yaşayan Beşiktaş taraftarları için farklı seçenekler mevcut. Beşiktaş - Lugano maçı, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Rusya ve İsviçre gibi ülkelerde şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş - Lugano Maçını Hangi Yabancı Kanallar Yayınlayacak?

Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesi, farklı ülkelerde çeşitli kanallar üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Türkiye ve İsviçre dışında Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya ve Rusya'da da karşılaşma canlı yayınlanacak. İşte, Beşiktaş - Lugano maçını yayınlayan yabancı kanallar:

  • Okko Sport Russia
  • RSI La 2 Svizzera HD
  • SportKlub 3 Hrvatska HD
  • SportKlub 3 Slovenija
  • SportKlub 3 Srbija HD

Bu kanallar üzerinden maçı şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan futbolseverler için bu seçenekler, Beşiktaş'ın Avrupa macerasını kesintisiz takip etme fırsatı sunuyor.

Beşiktaş'ın Avrupa'da İsviçre Ekipleriyle Karşılaşmaları

Beşiktaş, İsviçre takımlarıyla bugüne kadar altı kez karşı karşıya geldi. 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Zürih ile eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmandaki maçı 1-1 berabere tamamlarken, İstanbul’daki rövanş maçını 2-0 kazanarak adını grup aşamasına yazdırdı. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde Lugano ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, İstanbul'daki maçı 3-2 kaybederken, İsviçre'deki maçı 2-0 kazanmayı başardı. Bu sezon ise deplasmandaki Lugano maçında 3-3 beraberlikle sahadan ayrılan siyah-beyazlı ekip, bu kez rövanş maçında turu geçmeye çalışacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız