Hülya Avşar'ın YouTube programında Berfu Yenenler'e "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" sözlerine yönelik yaptığı yorumlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Eser Yenenler de eşi Berfu Yenenler'e destek olmak için esprili bir şekilde Hülya Avşar'a cevap verdi.

Hülyaavşareseryenenler2342

Eser Yenenler Ne Dedi?

Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler'in şov programı yaptığına ve kimsenin torpille şov programı yapamayacağına dikkat çekti. Berfu Yenenler'in çok yetenekli bir kadın olduğunu ve kendisinin de bu işte daha eski olduğunu belirten Yenenler, "Mutluyuz, güzel evlilik de kolay değil. Biraz çamur atma fazla oluyor gerçekten. Kimse ünlü olmak için birine mesaj atmaz" dedi.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Eseryenenler1535353

Eser Yenenler'den Hülya Avşar'a Esprili Cevap

Hülya Avşar'a esprili bir şekilde cevap veren Eser Yenenler, "Gerçekten benim cazibemi çok es geçiyorsunuz. Dayanamayıp, bana DM (direkt mesaj) atarsın. O da dayanamayıp, tutamadı kendini. Kız da haklı. Benim en etkileyici yanım, benim ben olmam. Benimle bir hayat geçirmek istersin" ifadelerini kullandı.

Eser Yenenler0101101010

Eser Yenenler Zayıflama Kararı Aldı

Öte yandan kilo konusunda takıntıları olduğunu açıklayan Eser Yenenler, zayıflamak için kararlı olduğunu vurguladı.

"Seneye bambaşka bir Eser göreceksiniz. Kesin değil ama 'kilo vereceğim' demeyi seviyorum. Biraz düzenli bir hayat lazım. Biraz konsantrasyon istiyor. Çocuk büyütme telaşında insan 'Dur ya, yemeğime dikkat edeyim, bir de kinoa salatası yerim' demiyor. Çocuğum yedi mi? Okula gitti mi? Keyfi yerinde mi? Düştü mü kalktı mı? Şimdi biraz büyüdüler.

Eser Yenenlerhjgthg

Kendimize vakit ayıracak duruma geldik. Berfu ile birlikte spor yapıyoruz. Bu yaza vücudumla hazırım. İnanmıyorsunuz ama benim karın kaslarım var. Düzenli spor yaptığım için gerçekte altta kas var. İçeride kas var ama üstü bir sıyırsam altta iyi."

Editör: Murat Serdar Yıldız