Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş, önceki gün çıktıkları tatilde aşk tazeledi. Tatil için Göcek koylarını tercih eden ünlü çift, adeta düşman çatlatan musmutlu halleriyle objektiflere yansıdı.

Geçmişteki Kriz ve Yeniden Buluşma

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz senelerde evliliklerinde kriz yaşamıştı. 2021'de Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu zor dönemde çift, aralarındaki sorunları çözmek için karşılıklı çaba sarf etmişti.

Buzlar Eriyor

Zorlu sürecin ardından aralarındaki buzları eriten çift, 2022'yi Paris'te karşılamıştı. Bensu Soral, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.

Göcek'te Romantik Anlar

Evliliklerini kurtarmayı başaran çift, soluğu tatilde aldı. Göcek’te bir koyda gün batımı keyfi yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş'ın musmutlu halleri objektiflere yansıdı. 19.30 civarında geldikleri koyda sohbet eden ikili, bir an olsun ellerini birbirlerinden ayırmadı. Gün batımı eşliğinde romantik anlar yaşayan ünlü çift, bol bol kahkaha attı. Bensu Soral, eşi Hakan Baş'a sarılarak gün batımının keyfini çıkardı.

Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

Fit Hali Dikkat Çekti

Ünlü çift, geldikleri koyda yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra tekne ile ayrıldı. Bensu Soral'ın fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Zeliha YAKUT