Belaruslu sanatçı Olga Napoli, son dönemde Kıbrıs ve Türkiye’de sahne performansları sergileyen ve Mustafa Sandal ile düet yaptığı “Sana İhtiyacım Var” adlı şarkıyla tanınan bir isim. Napoli, 3 Ağustos 2024 tarihinde, iş insanı ve Alanyaspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Çiğdem ile Sait Halim Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Bahar 17. Sezon Bölümü Eylül 2024'te Ne Zaman Başlayacak? Dizinin Yeni Sezonu Hangi Tarihte Ekranlara Dönüyor? Bahar 17. Sezon Bölümü Eylül 2024'te Ne Zaman Başlayacak? Dizinin Yeni Sezonu Hangi Tarihte Ekranlara Dönüyor?

Düğün Töreninin Detayları

Polonya asıllı sanatçı Olga Napoli ve Ahmet Çiğdem’in düğün töreni oldukça renkli ve etkileyici geçti. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Murat-Svetlana Kalenderoğlu çiftinin nikah şahitliği yaptığı törene, Napoli’nin Polonya, Letonya ve Belarus’tan gelen akrabaları ve yakınları katıldı. Düğün, Elegance Day tarafından organize edildi ve 190 davetli ile gerçekleştirildi.

66Af216F6244F026B986D2A5

Ünlü Konuklar ve Eğlence

Düğün töreninde, Olga Napoli’nin ünlü bir markanın imzalı gelinliğini giydiği görüldü. Sanatçı arkadaşları, düğün boyunca gelini yalnız bırakmadı. Kübalı şarkıcı Solanch De La Rosa’nın grubu, performanslarıyla etkinliğe renk kattı. Ayrıca, Diamonds dans grubunun sergilediği gösteriler konuklardan büyük ilgi gördü.

66Af21866244F026B986D2A9

Mustafa Sandal’dan Video Mesajı

Düğün sırasında, zaman zaman şarkı söyleyen Olga Napoli, düet yaptıkları şarkının klibi eşliğinde performans sergiledi. Mustafa Sandal, düğüne katılamadığı için video mesajı göndererek çifte mutluluklar diledi. Sandal’ın video mesajı, düğün törenine ayrı bir anlam kattı.

Editör: Havva Andırır