HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

Bayram tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz yapılan köprü ve otoyollar, vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Ancak yap-işlet-devret modeliyle işletilen ve ücretli olan köprü ve otoyollar, kullanıcılar arasında şaşkınlık yaratıyor. Özellikle Osmangazi Köprüsü gibi yüksek ücretli geçiş noktaları, geçenlerin maliyet beklentilerini aşan tutarlarla karşılaşmalarına neden oluyor.

Osmangaziköprüsü21

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir olay, Osmangazi Köprüsü'nden geçiş yapmak isteyen bir vatandaşın yaşadığı şaşkınlığı konu ediniyor. Köprüye yaklaştığında ücretsiz geçiş yapacağını düşünen vatandaş, gişede ekrana yansıyan 650 liralık ücreti görünce büyük bir şok yaşadı. O anı sosyal medyada paylaşan vatandaşın tepkisi, köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin yüksekliği konusundaki genel kamuoyu duyarlılığını bir kez daha gündeme getirdi.

Osmangaziköprüsü2154

Osmangazi Köprüsü, Türkiye'nin yap-işlet-devret modeliyle yapılan ve işletilen önemli geçiş noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Bu modelde, köprü ve otoyol maliyetleri özel sektör tarafından karşılanıyor ve maliyetin geri dönüşü için kullanıcılardan ücret alınıyor. Ancak bu ücretler, zaman zaman beklenenden yüksek olabiliyor ve kullanıcıların buna hazırlıksız yakalanmasına neden olabiliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız