Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonun ilk maçında Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'i konuk edecek. Maç, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 22:00'de başlayacak. Bu kritik mücadele, Bayern Münih'in ev sahipliğinde Allianz Arena'da oynanacak.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Bayern Münih ile Dinamo Zagreb arasındaki karşılaşma, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan verici maçın tüm detaylarını TRT 1 üzerinden takip edebilecekler.

Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’ndeki Hedefleri

Alman devinin 2024-2025 sezonunda hedefi büyük. Vincent Kompany’nin teknik direktörlüğündeki Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını başarılı bir şekilde geçerek ilk 8 sırada yer almayı hedefliyor. Böylece doğrudan son 16 turuna yükselme şansını elde edecek. Bayern Münih’in rakipleri arasında PSG, Barcelona, Aston Villa ve Benfica gibi önemli takımlar bulunuyor.

Dinamo Zagreb’in Performansı

Dinamo Zagreb, sezon boyunca sergilediği performansla dikkat çekti. Hırvat ekibi, ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 13 kez sarsarak ligin en golcü takımı oldu. Dinamo Zagreb, Bayern Münih karşısında puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Dinamo Zagreb

Maçın Hakem Üçlüsü Kimler?

Bayern Münih ile Dinamo Zagreb arasındaki Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını İspanyol hakem Juan Martínez Munuera yönetecek. Munuera’nın yardımcılıklarını Diego Barbero ve Miguel Martinez üstlenecek. Bu hakem üçlüsü, maçın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Editör: Mehmet Çetil