Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko Mücadelesi Ne Zaman Saat Kaçta Nerde?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonu belirleyecek final serisi bugün başlıyor. Üç galibiyet elde eden takımın şampiyonluğa uzanacağı serinin ilk maçı Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20.30'da oynanacak.

Süper Lig Ertelenen 3. Hafta Maç Tarihleri ​​Belli Oldu: Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor Karşılaşmaları Hangi Gün Oynanacak? Süper Lig Ertelenen 3. Hafta Maç Tarihleri ​​Belli Oldu: Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor Karşılaşmaları Hangi Gün Oynanacak?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko414141

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko takımları, bu sene de şampiyonluk için kıyasıya bir mücadeleye girişmeye hazır. Geçen senenin şampiyonu olan Anadolu Efes, unvanını korumak isterken, Fenerbahçe Beko ise 11. şampiyonluğuna ulaşmak için sahaya çıkacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı:

Ne zaman: 6 Haziran Perşembe günü
Saat kaçta: 20.30
Hangi kanalda: beIN Sports

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko7774444

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko Mücadelesinin Hakemi Kim?

Mücadelede Kerem Baki, Mehmet Şahin ve Ziya Özorhon düdük çalacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko Takımlarının İstatistikleri

Anadolu Efes, 16 kez şampiyonluk kürsüsüne çıkarak bu alanda lider konumda bulunuyor. Geçen sene de şampiyonluğu müzesine götüren Anadolu Efes, bu sene de şampiyonluk kupasını havaya kaldırmak istiyor.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko414147

Fenerbahçe Beko ise 10 şampiyonluk ile Anadolu Efes'in ardından en çok şampiyonluğa sahip ikinci takım. Lacivert beyazlılar, bu sene 11. şampiyonluklarına ulaşarak ezeli rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Basketbolseverler, bu dev maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Maç öncesi her iki takım da oldukça motive görünüyor. Bu sene de çekişmeli bir final serisi bizi bekliyor gibi görünüyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız