Ünlü oyuncu Başak Daşman, özel hayatını sessiz sedasız sürdürürken sürpriz bir kararla ikinci kez nikah masasına oturdu. Son olarak Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı 'Yan Oda' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Daşman, magazin gündeminde evlilik haberiyle yer aldı.

Başak Daşman İkinci Kez Nikah Masasına Oturdu

Başak Daşman ve nişanlısı Onur Altun, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde sade ama duygusal bir törenle hayatlarını birleştirdiler. Törene çiftin aileleri ve yakın arkadaşları da katıldı.

Başak Daşman3

Başak Daşman ve  Onur Altun'un Mutlu Anları Kameralara Yansıdı

Çiftin mutlu anları, düğün törenindeki duygusal anlar ve sevinçleri kameralara yansıdı. Davetliler, Daşman ve Altun'un bu mutlu günlerine tanıklık etmenin sevincini yaşadılar.

MISS TURKEY 2024 Güzellik Yarışması finali ne zaman ve hangi tarihte? Miss Turkey finalistleri listesi MISS TURKEY 2024 Güzellik Yarışması finali ne zaman ve hangi tarihte? Miss Turkey finalistleri listesi

After Party Sanatçı Dostlarının Katılımıyla Gerçekleşti

Düğün sonrası düzenlenen After Party'de ünlü çift, sanatçı dostlarının katılımıyla mutluluklarını paylaştılar. Bu özel günlerini yakın arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Başak Daşman ve Onur Altun, evliliklerinin mutluluğunu dostlarıyla paylaşmanın keyfini yaşadılar.

Başak DaşmanSessiz Sedasız 

Sessiz Sedasız Bir Evlilik

Başak Daşman ve Onur Altun'un sessiz sedasız gerçekleşen bu evliliği, magazin dünyasında sürpriz bir şekilde gündeme geldi. Ünlü çiftin, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamaya devam etmeleri bekleniyor.

Editör: Havva Andırır