Barış Kılıç, 'Kızılcık Şerbeti' Sezon Finalinde Sinir Krizi Geçirdi!

SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', 66'ncı bölümüyle ikinci sezonun finalini yaparak izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ancak, final sahnesinde yaşanan olaylar ve özellikle Barış Kılıç'ın performansı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kızılcık Şerbeti Barışkılıç0007

Karakterine Can Veren Barış Kılıç, Sezon Finalinde Dikkat Çekti!

Dizide 'Ömer' karakterine hayat veren deneyimli oyuncu Barış Kılıç, final sahnesinde karakteri yaşadığı zorluklar karşısında sinir krizi geçirmiş ve kendisini tokatlamıştı. Bu sahne, izleyiciler tarafından büyük bir merak ve ilgiyle takip edildi.

Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

Kızılcık Şerbeti Barışkılıç000

Barış Kılıç'a Yağan Tebrikler!

46 yaşındaki Barış Kılıç, performansıyla izleyicileri etkilemeyi başardı ve sosyal medyada gündem oldu. Aldığı olumlu tepkiler üzerine Kılıç, yayımladığı bir videoyla 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin sevenlerine ve kendisine gelen tebrik mesajlarına toplu cevap verdi.

Barış Kılıç'ın Teşekkürleri ve Duyguları

Kendisine gelen tebrik mesajları için izleyicilere teşekkür eden Barış Kılıç, "Herkese merhaba, sezon finalimiz yayınlandı. Malumunuz çok sayıda tebrik mesajları alıyorum... Herkese tek tek dönemediğim için topluca herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum." dedi. Yeni sezonun eylülde başlayacağını ve bu süreçte izleyicilerle yeniden buluşacaklarını belirten Kılıç, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Herkese iyi tatiller diliyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum. Tebrik mesajlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı."

Editör: Murat Serdar Yıldız