"Mahzen-41" Operasyonunda Organize Suç Örgütü Çökertildi "Mahzen-41" Operasyonunda Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın son dakika açıklamasına göre, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun ve Volkan Reçber'in talimatıyla gerçekleştirilen Beşiktaş'taki Nusr-Et'e yapılan silahlı saldırıya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 5 şüpheli yakalandı.

İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonu kapsamında gerçekleştirilen operasyon sonucunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen şüphelilerin gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonun detaylarına ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı talimatının organize suç örgütü liderleri Barış Boyun ve Volkan Rençber tarafından verildiğini açıkladı. Yerlikaya, firari olarak yurtdışında bulunan Barış Boyun'un, yine yurtdışında firari olarak bulunan Volkan Reçber'in elebaşılığını yaptığı organize suç örgütüne, Nusr-Et isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eyleminin talimatını verdiği tespit edildiğini belirtti.

Operasyon kapsamında, silahlı saldırı eylemini gerçekleştiren 5 şüphelinin yakalandığı ifade edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi.

Bu gelişmelerin ardından, operasyonun detayları ve şüphelilerin durumlarıyla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Konuyla ilgili olarak daha fazla bilgi ve gelişmelerin paylaşılması bekleniyor.