Aslı Enver, kızı Elay'ı kucağına alarak anne olmanın sevincini yaşamıştı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, önceki akşam Levent'teki bir etkinliğe katılarak gazetecilerle bir araya geldi ve ekrana dönüş sinyalleri verdi.

Ayhan Şahenk kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir? Ayhan Şahenk kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir?

ANNE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

Geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan Aslı Enver, 4 Temmuz 2023'te Elay adını verdikleri kızlarına kavuşmuştu. Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Enver, "Her şey yolunda ve keyifli geçiyor. Bütün zamanımı Elay'a ayırıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Hayatım kökünden değişti. Şu anda o yıllarca çalışmanın kaymağını yiyorum diyebilirim. Çünkü bu 1-2 sene çok kıymetli. O yüzden de her anını kızımla geçirmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

EKRANA GERİ DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

Aslı Enver, annelikle geçirdiği bu özel dönemde ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. "10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman doğru proje olduğunda döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, bende öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin" şeklinde konuşan Enver, Anneler Günü'nde ekrana geri dönüş yapabileceği sinyalini verdi.

ASLI ENVER'İN EKRANA DÖNÜŞÜ HEYECANLA BEKLENİYOR

Aslı Enver'in ekrana dönüşü, hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Usta oyuncunun hangi projede yer alacağı merakla beklenirken, Elay ile birlikte setlere gitme kararı da sempati topluyor. Aslı Enver'in annelikle iş hayatını başarılı bir şekilde dengelemesi ve ekranlara geri dönüşü, izleyicileri heyecanlandırıyor.