Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz sene sonlandırmış, boşanmaya el ele giden çift günlerce konuşulmuştu. Arzum Onan, eski defterleri tamamen kapatıp yeni bir aşka yelken açtı. İki ay önce kalbinin kapılarını aralayan Onan, Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanıyla aşk yaşamaya başladı.

Arzum Onan (4)

Arzum Onan'ın Yeni Sevgilisi: Orkan Özkan Kimdir?

Sabah’tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Arzum Onan’ın kalbini çalan kişi Orkan Özkan. Onan gibi başından bir evlilik geçen Özkan’ın iki kızı bulunuyor. Cemiyet hayatından ve basından uzak duran Orkan Özkan, işleri nedeniyle sık sık İstanbul’a geliyor ve artık İstanbul’a gelmek için bir sebebi daha var.

Arzum Onan (3)

Arzum Onan'ın Hayatından Kesitler

Arzum Onan, Türk sinema ve tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinden biri. 31 Ekim 1973 doğumlu olan Onan, 2024 yılı itibarıyla 51 yaşında. 1993 yılında “Miss Turkey” yarışmasında “Türkiye Güzeli” seçilen Onan, aynı yıl “Miss Europe” yarışmasında da “Avrupa Güzeli” unvanını kazanarak uluslararası başarı elde etti.

Sanat ve moda dünyasında kendine özgü bir yer edinmiş olan Onan, oyunculuk kariyerinde çeşitli karakterlere hayat verdi. 1996 yılında tanınmış oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendi ve bu evlilikten "Can" adında bir oğlu oldu. Çift, 2023 yılında yollarını ayırdı.

Arzum Onan (2)

Mehmet Aslantuğ'un Açıklamaları

Mehmet Aslantuğ, boşanma süreci hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak ihanet iddialarını kesin bir dille yalanladı. Aslantuğ, "Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sahiplendiğimi, üzerine titrediğimi zannettiğim belki de o titremede bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanına saygı duymak zorundaydım," dedi.

Arzum Onan'ın Başarıları

Arzum Onan, modellik kariyerine ek olarak, 1997 yılında başladığı ve dört yıl süren "Sıcak Saatler" adlı televizyon dizisinde oyunculuk yaparak ekranlarda da boy gösterdi. Sanatını ve ününü hayır işlerine de taşıyan Onan, özellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde yer aldı. Başarılı kariyeri boyunca birçok projede yer alan Onan, sanat ve moda dünyasındaki varlığını sürdürmeye devam ediyor.