Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Burdur Yeşilova Kaymakamlığından, Artvin Murgul Kaymakamlığına atanan Zafer Şahin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, evli mi ve kaç çocuğu var? Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, evli mi ve kaç çocuğu var?

Murgul kaymakamı Zafer Şahin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Zafer Şahin, 30 Ağustos 1991 tarihinde Kırşehir'in Akpınar ilçesinde doğmuş, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde kamu yönetimi alanında önemli görevler üstlenmiş bir kamu görevlisidir. Eğitim hayatına ilk adımlarını Kırşehir'de atarak Ankara'da devam ettiren Şahin, 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile İletişim Fakültesi'nden Gazetecilik bölümlerinden mezun olmuştur.

Murgul kaymakamı Zafer Şahin'in Görev Yeri ve Deneyimleri Nelerdir?

Zafer Şahin, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2019 yılında mesleğe adım atmıştır. Kırıkkale'de Kaymakam Adayı olarak başlayan kariyerinde, çeşitli il ve ilçelerde mülkiye müfettişleri refakatinde teftiş stajlarını başarıyla tamamlamıştır. Konya'nın Sarayönü ve Kastamonu'nun Azdavay ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yapmış, aynı zamanda İngiltere'nin Sheffield Üniversitesi'nde dil eğitimi almıştır.

Zafer Şahin Murgul Kaymakamlığı Görevi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Artvin'in Murgul ilçesine atanarak göreve başlayan Zafer Şahin, ilçenin yönetiminden sorumlu olarak görev yapmaktadır. Bu yeni görevinde, Murgul ilçesinin sosyal, ekonomik ve idari gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız